Doel

Doel

 

Lieve lezers,

 

Er is ons altijd gezegd 'dromen moet je durven najagen' en als we het nu niet doen is het misschien wel te laat...?

We hebben dan ook besloten om onze droom te gaan waarmaken in Frankrijk!

De boerderij en haar activiteiten zullen we verhuizen naar Frankrijk en uitbreiden met de mogelijkheid te overnachten.  We gaan op de  boerderij chambre d'hôtes, gîtes, mini camping en camperplekken voorzien.

In onze filosofie van zelfvoorzienend leven met respect voor omgeving, natuur, mens en dier durven we zelfs een stapje verder te gaan:

* Voor de opbouw en inrichting van onze nieuwe realisatie zullen we werken met zo veel mogelijk recuperatie materialen en herbruikbare spullen.

* Een volledige eigen productie van verse groenten, fruit en verse kruiden zal ook daar opnieuw worden opgezet.

* We bakken al 20 jaar ons eigen brood en zullen proberen ons ook hier in zelf te voorzien met onze eigen graanproductie 'van akker tot bakker'.  Zo zullen er overheerlijke broodjes en andere verse eigen bereidingen kunnen geproefd worden tijdens een verblijf op onze 'Ferme'.

* De kippen, kalkoenen, varkens, honden en katten zullen op termijn gezelschap krijgen van andere boerderijdieren die allemaal bewonderd kunnen worden.

 

DE VERHUIS...

 

Het zijn spannende weken want de klok tikt en ons vertrek komt met rasse schreden dichterbij.

Daarom zijn we bezig met de bedrijfs- en onze privéspullen te verzamelen, in te pakken, sorteren en liquideren...

Regelmatig zullen er updates gepost worden op Sociale media en kan je zo ons avontuur mee volgen.  Van verhuizen, verbouwen, opbouwen, inrichten kortom alles wat er staat en gaat gebeuren kan er dan van dichtbij gevolgd worden.

Natuurlijk kijken we ook uit naar de reacties waar we zo veel mogelijk op gaan proberen te antwoorden.  We zeggen alvast 'proberen' daar er drukke periodes aankomen met alle verbouwingen ed.

Kijk regelmatig op onze website en sociale media voor updates, foto's, avonturen;... 

Dat was het voor nu.  Tot de volgende update.

 

'Ferme' groeten,

Gunther, Myriam en Frédérique